Pyöriessä enemmän ja vähemmän hyvinvointialalla kohta viiden vuoden ajan personal trainerin roolissa on tullut monenlaista kohtaamista vastaan. Vaikka olen työskennellyt pääosin yksityisillä kuntosaleilla, joissa ei ensimmäisenä taloudelliset haasteet näy niin se ei tarkoita että sulkisin silmäni vapaa-ajalla.

Olen tehnyt parhaillaan vuoden aikana hommia 35 eri työnantajalle, pt työ on tällöin ollut vain yksi niistä. En pidä sitä minään saavutuksena, se on elämää. Työn tekeminen ylipäätään on elämää. Toisilla on enemmän varaa valita kuin toisilla. Harvemmin kukaan kuitenkaan täällä saavuttaa unelmiaan ilmaiseksi.

Olen aina ollut ihmistyyppinä kameleontti. Olen myös aina ollut kiinnostunut ihmisistä. Siitä saikin tämä postaus sarja alkunsa. Keskusteluista. Hyvinvointia mainostetaan ja syötetään tällä hetkellä joka tuutin suusta ulos. Toista kuumempaa ja kovempaa diettiä ja treeni ohjelmaa. Se on oma bisneksensä, tottakai. On vaikuttajaa joka lähtöön ja terveys vinkkiä jokaiselle viikonpäivälle.

Mitä kun arkesi pyöriikin lähinnä siinä, että keskityt saamaan sen leivän kirjaimellisesti pöytään? Talous on tiukilla ja oma jaksaminen sekä terveys sen myötä? Millaista apua ja neuvoja silloin todella kaipaisit? Mitä haluaisit nähdä mediassa?

Näitä aiheita tulemme käsittelemään seuraavissa postauksissa. Herkästi Vahva on tätä postaus sarjaa varten haastatellut kyseisessä tilanteessa olevia henkilöitä, joiden tarinaa avataan anonyymisti tulevissa kirjoituksissa. Joukossa on yrittäjää, opiskelijaa ja yksinhuoltajaa.

Pysythän matkassa.

Herkästi Vahva,

HS