Palvelut - Heini Salmi
1279
page-template-default,page,page-id-1279,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

MAAILMANLUOKAN VALMENNUSTA

 

Joustavat harjoituspaketit ja -ohjelmat takaavat sen, että jokaiselle treenajalle – alkutasosta tai motivaatiosta riippumatta, löytyy paras mahdollinen väylä saavuttaa tuloksia, jotka myös pysyvät!

Heini Salmi – Personal Trainer Helsinki
 • Palvelut

  • Personal Training

   • Valmentajana painoitan vahvasti mentaalipuolen merkitystä fyysisten tulosten saavuttamiseksi ja annan tukevat eväät matkalle niitä kohti.
  • Treeniohjelmat ja ruokavaliosuunnittelu

   • Liikunta ja hyvinvointi ovat laaja käsite ja hyvänolon saavuttaminen ei aina ole itsestäänselvyys.
  • Edustustyöt

   • Olen käytettävissänne niin kuvaus, promoottori kuin esiintymispuolella (juontotyöt).

MITEN ALOITTAA PROJEKTI TRAINERIN KANSSA?

Laitettuanne yhteydenottopyynnön nettisivujeni kautta, pyrin olemaan teihin takaisin yhteydessä mahdollisimman pian. Sovimme aluksi yhden käynnin, jossa käymme tulevaa projektia rauhassa läpi (mm.tavoitteet, mahdolliset vammat / sairaudet yms. & ruoka-allergiat). Katson myös hieman yleiskuntoasi läpi, muutamilla harjoitteilla. Näiden pohjalta pääsen laatimaan juuri sinulle sopivat harjoitusohjelmat. Sen jälkeen toiveenne mukaan tapaamme jatkossa 1x/viikossa vähintään 1x/kk.

VOIKO TRAINERIIN LUOTTAA?

Yhtälailla kuin lääkärissä käynti, myös personal trainerin vastaanotolla pätee vaitiolovelvollisuus – joten älä huoli, asiasi eivät mene eteenpäin!

MITÄ JOS TRAINERI TREENAUTTAA MINUA LIIAN KOVAA?

Turha huoli! Ammattitaitoinen traineri kuuntelee huolella asiakkaan lähtötilanteen sekä kehittää sen pohjalta, sopivan haastavat – mutta täysin turvallisesti toteutettavat harjoitusohjelmat!

MITÄ JOS EN PÄÄSE TAVOITTEESENI?

Tavoitteiden tulee olla realistiset sekä yhdessä selkeiksi laaditut. Kun noudatat tarkkaan trainerin antamia ohjeita & tapaatte riittävän usein, ovat tavoitteet taattu!

MITÄ JOS OLEN ESTYNYT TULEMAAN TUNNILLE?

Personal trainer palveluissa pätee 24h peruutuskäytäntö. Eli kun peruutat tuntisi hyvissä ajoin (24h ennen tunnin alkua), sinua ei veloiteta.